Xhaketë e skive Junior - Prodhuesit, Fabrika, Furnizuesit nga Kina

 • Bottom price Softshell Vest - LOD2035 – Longai I&E

  Bottom price Softshell Vest - LOD2035 – Longai I&E

  Product name:  softshell vest men Style :LOD2035 softshell vest men Description:Eco-friendly 3 layer fabric,waterproof and breathable   Product Details: Processing Steps: sampel request-Proto sample/confirm sample-confirm order-PP sample-cut fabric-QC-sewing-seam welded-final finishing-Quality Inspection-Packing Applications: for adult spring/autumn and winter casual vest or do sports,climbing mountains vest,fashionable style waterproof,windproof,comfortable,and easy care.  product name   ...
 • High Quality Ski Jacket For Kids - LOD2020 – Longai I&E

  High Quality Ski Jacket For Kids - LOD2020 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2020 Emri i produktit: fëmijët e pallto shiut Stili: Fëmijët e rrobave të shiut LOD2020 Përshkrim : funksional i gjithanshëm të shtypura pëlhurë e papërshkueshme nga uji me frymë eko-miqësore, kapuç i rregullueshëm, mansheta, të gjitha tapitë. Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Shembull Proto / konfirmoni kampionin-PP-kampion-pëlhurë të prerë-qepje-qepje-qepje-përfundim përfundimtar-Aplikimet e Paketimit të Inspektimit të Cilësisë: për fëmijët në pranverë / verë / vjeshtë ose shkoni jashtë dhe luani gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji , kujdes i papërshkueshëm nga era, i rehatshëm dhe i lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, N ...
 • Wholesale Price China Girls Ski Coat - LOD2050 – Longai I&E

  Wholesale Price China Girls Ski Coat - LOD2050 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2050 Emri i produktit: fëmijët e mushamave Stili: Fëmijët e mushkërive në modë LOD2050 Përshkrimi: në modë të shtypura pëlhura PU eko-miqësore, kapak i papërshkueshëm nga uji, kapaku i rregullueshëm, prangosja, të gjitha të bashkuara me damarë Detaje të produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP mostër-prerë pëlhurë qepje-qepur ngjitur-përfunduar-përfundim-Cilësia Inspektimi-Paketimi Aplikimet: për fëmijët të shkojnë jashtë dhe të luajnë gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era, të rehatshme dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, B ...
 • 2020 China New Design Girls Ski Suit - LLW2010 – Longai I&E

  2020 China New Design Girls Ski Suit - LLW2010 – Longai I&E

  Nr Stili: LLW2010 Emri i produktit: foshnja e përgjithshme Stili: LLW2010 i përgjithshëm i foshnjës Përshkrimi: Pëlhurë eko-miqësore, rezistent ndaj ujit, i papërshkueshëm nga uji, mbushja e ngrohtë Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP pëlhurë të prerë-qepje-të ngrohtë Përfundimi përfundimtar i mbarimit-Aplikimet e Paketimit të Cilësisë së Inspektimit: për fëmijët përdorin në pranverë / autum ose dimër, kujdes të ngrohtë, të rehatshëm dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Afrika e Jugut, Brazili Paketimi dhe dërgesa: Port FOB: Tianjin 1pc / poli qese P ...
 • Wholesale Price Children Raincoat - LOD2013 – Longai I&E

  Wholesale Price Children Raincoat - LOD2013 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2013 Emri i produktit: xhaketë për shi për fëmijë Stili: LOD2013 modë xhakete shiu për fëmijë Përshkrimi: ngjyra në modë kontrasti, pëlhurë PU miqësore me eko, papërshkueshëm nga uji, kapuç i rregullueshëm, mansheta dhe proshutë, të gjitha të lidhura me saldim Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP të prerë nga modeli të rrobave të qepura-qepur-qepur-përfunduar përfunduar-Aplikimet e Paketimit të Cilësisë së Inspektimit: për fëmijët shkojnë jashtë dhe luajnë gjatë shiut, kujdes i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga uji, i rehatshëm dhe i lehtë. Xhaketa e shiut rozë përfshin ...
 • PriceList for Childrens Ski Jackets - LOD2040 – Longai I&E

  PriceList for Childrens Ski Jackets - LOD2040 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2040 Emri i produktit: rroba banje bikini Stili: LOD2040 bikini për rroba banje Përshkrimi: Pëlhurë eko-miqësore, pëlhurë najloni me elastan, prerje UV, rreshtim rrjetë të rehatshme, bukuroshe dhe në modë Detaje të produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP mostra-prerë pëlhurë-qepje-përfundim përfundimtar-Cilësia e Inspektimit-Paketimi Aplikimet: për fëmijët shkojnë not në pishinë ose det, kujdes të rehatshëm dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Afrika e Jugut, Brazili Paketimi dhe transportuesit ...
 • Best quality Boys Ski Suit - LOD2011 – Longai I&E

  Best quality Boys Ski Suit - LOD2011 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2011 Emri i produktit: fëmijë pallto shiu Stili: LOD2011 modë fëmijë pallto shiu Përshkrimi: print në modë, pëlhurë eko-miqësore PU, i papërshkueshëm nga uji, i bashkuar me të gjitha damarët Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP të prerë qepje pëlhurë-qepje e salduar-përfunduar përfunduar-Cilësia e Inspektimit-Paketimi Aplikime: për fëmijët të shkojnë jashtë dhe të luajnë gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era, të rehatshme dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Brazili, Dk, Se Paketimi & sh ...
 • Wholesale Price Children Raincoat - LOD2058 – Longai I&E

  Wholesale Price Children Raincoat - LOD2058 – Longai I&E

  Product name: softshell winter jacket Style :LOD2058 softshell winter jacket Description:Eco-friendly 4 layer fabric,waterproof and breathable,adjustable hood,cuff,hem Product Details: Processing Steps: Proto sample/confirm sample-PP sample-cut fabric-sewing-seam welded-final finishing-Quality Inspection-Packing Applications: for adult spring/autumn and winter casual wear or do sports,climbing mountains clothing,fashionable style waterproof,windproof,comfortable,and easy care.  product nam...
 • Wholesale Price China Girls Ski Coat - LOD2040 – Longai I&E

  Wholesale Price China Girls Ski Coat - LOD2040 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2040 Emri i produktit: rroba banje bikini Stili: LOD2040 bikini për rroba banje Përshkrimi: Pëlhurë eko-miqësore, pëlhurë najloni me elastan, prerje UV, rreshtim rrjetë të rehatshme, bukuroshe dhe në modë Detaje të produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP mostra-prerë pëlhurë-qepje-përfundim përfundimtar-Cilësia e Inspektimit-Paketimi Aplikimet: për fëmijët shkojnë not në pishinë ose det, kujdes të rehatshëm dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Afrika e Jugut, Brazili Paketimi dhe transportuesit ...
 • OEM/ODM Factory Kids Vest - LOD2011 – Longai I&E

  OEM/ODM Factory Kids Vest - LOD2011 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2011 Emri i produktit: fëmijë pallto shiu Stili: LOD2011 modë fëmijë pallto shiu Përshkrimi: print në modë, pëlhurë eko-miqësore PU, i papërshkueshëm nga uji, i bashkuar me të gjitha damarët Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP të prerë qepje pëlhurë-qepje e salduar-përfunduar përfunduar-Cilësia e Inspektimit-Paketimi Aplikime: për fëmijët të shkojnë jashtë dhe të luajnë gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era, të rehatshme dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Brazili, Dk, Se Paketimi & sh ...
 • Chinese Professional Kids Ski Vest - LOD2040 – Longai I&E

  Chinese Professional Kids Ski Vest - LOD2040 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2040 Emri i produktit: rroba banje bikini Stili: LOD2040 bikini për rroba banje Përshkrimi: Pëlhurë eko-miqësore, pëlhurë najloni me elastan, prerje UV, rreshtim rrjetë të rehatshme, bukuroshe dhe në modë Detaje të produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-PP mostra-prerë pëlhurë-qepje-përfundim përfundimtar-Cilësia e Inspektimit-Paketimi Aplikimet: për fëmijët shkojnë not në pishinë ose det, kujdes të rehatshëm dhe të lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Afrika e Jugut, Brazili Paketimi dhe transportuesit ...
 • Factory Supply Softshell Jacket Men - LOD2020 – Longai I&E

  Factory Supply Softshell Jacket Men - LOD2020 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2020 Emri i produktit: fëmijët e pallto shiut Stili: Fëmijët e rrobave të shiut LOD2020 Përshkrim : funksional i gjithanshëm të shtypura pëlhurë e papërshkueshme nga uji me frymë eko-miqësore, kapuç i rregullueshëm, mansheta, të gjitha tapitë. Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Shembull Proto / konfirmoni kampionin-PP-kampion-pëlhurë të prerë-qepje-qepje-qepje-përfundim përfundimtar-Aplikimet e Paketimit të Inspektimit të Cilësisë: për fëmijët në pranverë / verë / vjeshtë ose shkoni jashtë dhe luani gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji , kujdes i papërshkueshëm nga era, i rehatshëm dhe i lehtë. Tregjet kryesore: Evropa, N ...