Fëmijët e xhaketave të sigurta - Prodhuesit, Fabrika, Furnizuesit nga Kina

 • LOD2049

  LOD2049

  Style No. : LOD2049
  Product name: ski coverall for kids
  Style :LOD2049 ski coverall for kids
  Description:Eco-friendly 290T recycled polyester pongee with PU white coating, fabric,waterproof and breathable 5k/3k, allover print, 170g/m2 polar fleece lining for half body and hood, 210T polyester lining for bottom body and sleeve lining. adjustable hood ,cuff ,pants opening,detachable shoes,all seam taped,EN20471 reflective piping
 • LOD2048

  LOD2048

  Style No. : LOD2048
  Product name: 3 in 1 ski overall for kids
  Style :LOD2048 3 in 1 ski overall for kids
  Description:Eco-friendly 240T polyester pongee dobby with PU white coating fabric waterproof and breathable 10k/3k allvoer print meet oeko-tex class II for outer AIO,
  280g soft coral velvet for inner AIO, the inner and outer AIO are linked by safix tape adjustable hood ,cuff,waist, opening and windbreaker skirt,detachable hood,all seam taped
 • LOD2047

  LOD2047

  Style No. : LOD2047
  Product name: kids ski overall
  Style :LOD2047 kids ski overall
  Description:Eco-friendly 150Dx300D oxford with PU white coating allover print color fabric,waterproof and breathable 8k/5k , soild color, warm fleece lining for half body and hood, 210T polyester lining for sleeve and bottom body, and the 120g/m2 polyester wadding for body and with 150g/m2 polyester wadding for sleeve, adjustable hood,cuff,waist,pants opening and windbreaker skirt,detachable hood,all seam taped
 • LOD2046

  LOD2046

  Style No. : LOD2046
  Product name: ski jackets kids
  Style :LOD2046 ski jackets kids
  Description:Eco-friendly 228T polyester taslon with PU white coating allover print color fabric,waterproof and breathable 8k/3k , warm fleece lining for body and hood, 210T polyester lining for sleeve, and the 130g/m2 polyester wadding for body and with 160g/m2 polyester wadding for sleeve, allover print fabric,waterproof and breathable 5k/5k ,adjustable hood ,cuff,hem and windbreaker skirt,detachable hood,all seam taped
 • LOD2045

  LOD2045

  Style No. : LOD2045
  Product name: kids ski jackets
  Style :LOD2045 kids ski jackets
 • LOD2044

  LOD2044

  Style No. : LOD2044
  Product name: ski jacket for kids
  Style :LOD2044 ski jacket for kids
  Description:Eco-friendly 228T polyester taslon with PU white coating allover print fabric,waterproof and breathable 5k/5k , soft polar fleece lining for body and hood, 210T polyester lining for sleeve, and the 120g/m2 polyester wadding for body and with 100g/m2 polyester wadding for sleeve, allover print fabric,waterproof and breathable,adjustable hood,cuff,hem and windbreaker skirt,detachable hood,all seam taped,EN20471 reflective piping supply Europe safe standard guarantee kids enjoy their skiing time and keep good condition and quite visible from dark or bad light situation.
 • LOD2043

  LOD2043

  Style No. : LOD2043
  Product name: ski jacket boys
  Style :LOD2043 ski jacket boys
  Description:Eco-friendly polyester taslon with PU white coating solid color fabric,waterproof and breathable 5k/5k , warm soft polar fleece lining for body and hood, 210T polyester lining for sleeve, and the 140g/m2 polyester wadding for body and with 100g/m2 polyester padding for sleeve,adjustable hood,cuff,hem and waterproof windbreaker skirt,detachable hood,all seam taped,EN20471 reflective piping keep kids very safe during sport or dark /bad light situation, the button with custom logo.
  The extension neck with zipper and extra part fabric
 • LOD2042

  LOD2042

  Style No. : LOD2042
  Product name: kids ski jacket
  Style :LOD2042 kids ski jacket
  Description:Eco-friendly nylon oxford with PU white coating allover print fabric,waterproof and breathable 8k/8k, warm and soft polar fleece lining for body and hood, 210T polyester lining for sleeve and waterproof polyester for snow skirt, the 160g/m2 polyester wadding for body and padding 130g/m2 for sleeve, adjustable hood cuff,hem and snow skirt,detachable hood with button,detachable hood fur with zipper. Front placket with YKK zipper,all seam taped, the metallic button with custom logo.
 • Chinese Professional Kids Ski Vest - LOD2018 – Longai I&E

  Chinese Professional Kids Ski Vest - LOD2018 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2018 Emri i produktit: mushama për fëmijë Stili: Pëlhura funksionale e mushkërive për fëmijë Përshkrimi coat Pallto funksionale shiu, pëlhurë e papërshkueshme nga uji me eko-miqësore, kapuç i rregullueshëm, pranga, të gjitha shiritat. Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Shembull Proto / konfirmoni kampionin-PP-kampion-pëlhurë të prerë-qepje-qepje-qepje-përfundim përfundimtar-Aplikimet e Paketimit të Inspektimit të Cilësisë: për fëmijët në pranverë / verë / vjeshtë ose shkoni jashtë dhe luani gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji , kujdes i papërshkueshëm nga era, i rehatshëm dhe i lehtë…
 • OEM/ODM Factory Kids Vest - LLW2004 – Longai I&E

  OEM/ODM Factory Kids Vest - LLW2004 – Longai I&E

  Nr Stili: LLW2004 Emri i produktit: fëmijët e xhaketave të sigurta Stili: Fëmijët e xhaketave të sigurta LLW2004 Përshkrimi: Pëlhurë reflektuese eko-miqësore, ujë i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga uji, mbushja e ngrohtë Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni mostrën-pëlhurë të prerë nga mostra- qepje e ngrohtë padidng-përfunduar-Përdorimi i Inspektimit-Paketimi i Cilësisë: për fëmijët në pranverë / autum ose dimër, pëlhura reflektuese mund të jetë shumë e sigurt gjatë gjendjes së dritës së errët ose të keqe. Kujdes i ngrohtë, i rehatshëm dhe i lehtë. xhaketa dimri vajzash dhe djemsh ...
 • 2020 China New Design Girls Ski Suit - LOD2049 – Longai I&E

  2020 China New Design Girls Ski Suit - LOD2049 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2049 Emri i produktit: veshje skive për fëmijë Stili: veshje skive për fëmijë LOD2049 Përshkrimi: Epo-poliestër e ricikluar eko-miqësore 290T me veshje të bardhë PU, pëlhurë, të papërshkueshëm nga uji dhe të frymëmarrjes 5k / 3k, të gjitha të shtypura, copa polare 170g / m2 rreshtim për gjysmë trupi dhe kapuç, rreshtim poliester 210T për trupin e poshtëm dhe rreshtimin e mëngës. kapuç i rregullueshëm, prangos, pantallona të hapura, këpucë të ndashme, të gjitha rrobat e qepura, tubacionet reflektuese EN20471 Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Mostra Proto / konfirmoni ...
 • Factory Supply Infant Ski Clothes - LOD2012 – Longai I&E

  Factory Supply Infant Ski Clothes - LOD2012 – Longai I&E

  Nr Stili: LOD2012 Emri i produktit: fëmijë pallto shiu Stili: LOD2012 xhaketë në modë shiu me rreshtim Përshkrimi: print në modë, pëlhurë PU eko-miqësore, i papërshkueshëm nga uji, të gjitha ngjitur në të, veshja e pambukut. Detajet e produktit: Hapat e përpunimit: Shembull Proto / konfirmoni kampionin-PP-kampion-pëlhurë të prerë nga mostra-qepje-qepje të ngjitur-përfundim përfundimtar-Aplikimet e Paketimit të Inspektimit të Cilësisë: për fëmijët shkojnë jashtë dhe luajnë gjatë shiut, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga uji, i rehatshëm dhe i lehtë kujdes. Tregjet kryesore: Evropa, Amerika e Veriut, Australia, Braz ...